2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

PRAKTIKER HELLAS AE

about

Η εταιρία μας
H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β και πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων, συνολικής έκτασης 100.500 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.
Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η εταιρία έχει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωσή της και τη διαμόρφωση των τάσεων της αγοράς, με κινητήριο δύναμή της σε αυτή την πορεία τους ανθρώπους της.

 

Τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος της Praktiker Hellas στο Ελληνικό, τον Νοέμβριο 1991, σηματοδότησαν την εισαγωγή της φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself) στην Ελλάδα, δίνοντας ολοκληρωμένες ιδέες, λύσεις & υπηρεσίες για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο.

Οι εξαιρετικές πρακτικές της εταιρίας ξεχώρισαν μέσα στο 2018 στα Best Workplace Awards Greece και Europe, στα Customer Service Awards, στα Social Media Awards, στα IAB Mixx Awards, στα Diamonds of the Greek Economy και στα Self Service Excellence Awards αναδεικνύοντας τις καλές πρακτικές, σε κάθε πυλώνα της λειτουργίας της.

Οι άνθρωποί μας
Οι άνθρωποί μας αποτελούν για εμάς τον σημαντικότερο παράγοντα της επιτυχίας μας. Μαζί αναπτυσσόμαστε και δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες και στους εργαζομένους μας.
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και τη συνεργασία, με βασικές μας αξίες το Πάθος, τον Ενθουσιασμό, τη Δημιουργικότητα, το Ομαδικό Πνεύμα, την Υπευθυνότητα και τον Σεβασμό απέναντι σε πελάτες και συναδέλφους


Κάθε εργαζόμενος αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα της εταιρίας, συμμετέχοντας στην επίτευξη του συνολικού αποτελέσματος. Στην Praktiker Hellas προσφέρουμε ένα περιβάλλον εργασίας που δίνει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης σε όλους. Εφαρμόζουμε προγράμματα εκπαίδευσης για όλες τις θέσεις εργασίας τα οποία εμπλουτίζουμε συνεχώς, ώστε να αναπτύσσουμε τους συνεργάτες μας και να αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, βοηθώντας τους να αντεπεξέρχονται στα καθήκοντά τους και να ικανοποιούν τις φιλοδοξίες τους. Διαθέτουμε συστήματα αμοιβών που επιβραβεύουν την ομαδική επίτευξη στόχων και την ατομική απόδοση και προσφέρουμε παροχές τόσο για τους συνεργάτες μας όσο και για τις οικογένειές τους.

 

Στόχος μας να είμαστε εργοδότης 1ης επιλογής στον κλάδο μας πανελλαδικά!

info

Αντικειμενο​

Λιανικό Εμπόριο

Χρονολογια εναρξης​

1991

Αριθμος εργαζομενων

1.600

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.