2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Όμιλος ΟΠΑΠ

about

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητές του.

 

Το όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου. Μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράματος.
Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

 

 

Σήμερα, ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εμπειρία σε εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, μέσα από το δυναμικό πρόγραμμα Επιλογής και Στελέχωσης και το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για αποφοίτους.

 

Βασικός στόχος του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη μιας ομάδας υψηλής απόδοσης, μέσα από την προσέλκυση νέων ταλέντων, την ανάπτυξη των εργαζομένων και τη δημιουργία ισχυρότερων δεσμών μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων. 


Σημειώνεται ότι το 2018 η εταιρεία κατέλαβε τη σημαντική διάκριση «Βest Workplace 2018» για το μοντέρνο, δυναμικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον της.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

info

Αντικειμενο​

Εταιρεία Τυχερών Παιγνίων

Χρονολογια εναρξης​

1958

Αριθμος εργαζομενων

1.271

Βραβεια​

1. Best Workplace 2018
2. Health & Safety 2018: GOLD, «Υγιής & Ευχάριστος Εργασιακός Χώρος»
3. World Lottery Association (WLA) Advertising Awards 2018: Grand Global Advertising Award ΟΠΑΠ «ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
4. Hellenic Responsible Business Awards 2018: Χρυσά Βραβεία για το έργο της «Ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων» και την εφαρμογή Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ομάδα Προσφοράς»
5. ERMIS Grand Media 2018: Χρήση Πολλαπλών Μέσων για την καμπάνια ΟΠΑΠ «ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
6. Social Media Awards 2018: 14 Διακρίσεις, μεταξύ αυτών Best In-house Client Social Media Team

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.