2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

about

Λίγα λόγια για εμάς
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μέλος του Ομίλου Carlsberg, αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα, με έδρα τη Ριτσώνα Ευβοίας και κεντρικά γραφεία στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, Αττικής. Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους μας, παραμένουμε πιστοί στον Σκοπό μας «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου στη χώρα.

 

 

Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, εκ των οποίων 10 παράγονται στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 450 εργαζομένους και διαθέτοντας ένα δίκτυο 2.000 προμηθευτών και συνεργατών.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και στη Ριτσώνα Ευβοίας, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, στις οποίες παράγονται τα προϊόντα FIX Hellas, FIX Dark, FIX ‘Ανευ, Μythos, Mythos Radler, Kaiser και Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά φυσικών αναψυκτικών της Tuborg.

Διατηρώντας στον πυρήνα της στρατηγικής μας το ελληνικό DNA και την ανάπτυξη και διεθνοποίηση των δύο μεγάλων εμπορικών μας σημάτων Fix Hellas και Mythos, εξάγουμε αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 35 χώρες και στις 5 ηπείρους, νιώθοντας υπερήφανοι για την ποιότητα και γεύση που προσφέρουν τα προϊόντα μας και στις αγορές του εξωτερικού.

 

Παράλληλα, εισάγουμε και διανέμουμε στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τη δανέζικη Carlsberg, τη μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη διάσημη γαλλική 1664 Blanc, την ιταλική craft Angelo Poretti, τη βελγική Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον ιρλανδικό μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby.

 

Η πορεία μας σηματοδοτείται από το μεράκι και την αφοσίωση στην τέχνη της ζυθοποίησης σε συνδυασμό πάντα με την καινοτομία, το πάθος που χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους μας, αλλά και στην αμοιβαία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

 

Εάν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και όραμα και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, επικοινωνήστε μαζί μας!

info

Αντικειμενο​

Ζυθοποιείο

Χρονολογια εναρξης​

2015

Αριθμος εργαζομενων

>450

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.