2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Novartis Hellas

about

Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιεί καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά, ενώ εργάζεται συνεχώς για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις τελευταίες θεραπείες της, με τα προϊόντα της να αγγίζουν περίπου 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

 

Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει προϊόντα με ηγετική θέση σε θεραπευτικούς τομείς, όπως: καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολισμός, ανοσολογία, ηπατολογία και δερματολογία, κεντρικό νευρικό σύστημα, αναπνευστικό σύστημα, οφθαλμολογία, ογκολογία, αιματολογία, κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες.


H Novartis Hellas κατέχει ηγετική θέση στον Eλληνικό Kλάδο Φαρμακοβιομηχανίας και δραστηριοποιείται στη χώρα για περισσότερα από 20 χρόνια εστιάζοντας τις δράσεις της σε δύο πυλώνες: στη διεύρυνση της πρόσβασης στην υγεία και στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα. 


Η εταιρεία αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη της καινοτομίας στην επιστήμη συμβάλλοντας στην εξέλιξη της ιατρικής πρακτικής, ενώ προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις στην Έρευνα, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας. Η υπεύθυνη δραστηριότητα για τη Novartis συνδέεται άμεσα με την κάλυψη και διαχείριση των αναγκών και προσδοκιών όλων των ενδιαφερόμενων μερών με στόχο την οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με το κοινωνικό σύνολο.

Kατά τη διετία 2016-2017, η εταιρεία επέστρεψε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία το 35% του κύκλου εργασιών της ενώ προχώρησε σε συνολικές επενδύσεις που ξεπερνούν τα 290 εκατ. ευρώ. 


Αντίστοιχα, οι επενδύσεις της εταιρείας για τη διεξαγωγή περισσότερων από 100 κλινικών μελετών με 5.500 ασθενείς, ξεπέρασαν τα 7,6 εκατ. ευρώ προάγοντας την επιστημονική καινοτομία και υποστηρίζοντας θέσεις εργασίας. Η εταιρεία, επιπλέον, συνεργάστηκε με ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες μέσα από επένδυση 36,5 εκατ. ευρώ, ενώ συνέχισε να ενισχύει τη λειτουργία της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας, διατηρώντας το ποσοστό των έμμεσων αγορών από εγχώριους προμηθευτές στο 95,7%.

 

Η Novartis Hellas υλοποίησε 3 κοινωνικά προγράμματα πρόληψης παρέχοντας 20 χιλιάδες δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους, 5 εκστρατείες ευαισθητοποίησης για σημαντικά νοσήματα σε συνεργασία με επιστημονικές εταιρείες και συλλόγους ασθενών και 18 προγράμματα υποστήριξης ασθενών. Παράλληλα υποστήριξε το έργο 34 ενώσεων ασθενών, προχώρησε σε δωρεές φαρμάκων και στήριξη ερευνητικών έργων, συνέδραμε το φιλανθρωπικό έργο ΜΚΟ, σωματείων και δομών, ενώ προσέφερε υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε ακριτικά σχολεία. 

 

Τέλος, υποστήριξε το πρόγραμμα ενίσχυσης νεανικής απασχολησιμότητας «Ανοιχτά Φτερά» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ).

info

Αντικειμενο​

Φαρμακευτική εταιρεία

Χρονολογια εναρξης​

1996

Αριθμος εργαζομενων

περίπου 500

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.