2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

noris M.I.K.E.

about

Τεχνολογικά κορυφαία εταιρεία
Από το 1993 έχουμε εξελιχθεί σε έναν από τους ειδικούς της πληροφορικής. Η ποιότητα και η καινοτομία μας είναι η εγγύηση για σταθερή ανάπτυξη. Η μεγάλη ανάπτυξη της noris βασίζεται στην κατασκευή και λειτουργία των άκρως ασφαλών και σύγχρονων datacenter, στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη, για τα οποία η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία.

 

Μια επιτυχημένη πορεία
Η επιτυχία της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας με πελάτες από ασφαλιστικούς, χρηματοοικονομικούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς τομείς για την προώθηση της καινοτομίας και την υλοποίηση επιτυχημένων έργων. Έχουμε αποδείξει την καινοτόμο δύναμή μας από την αρχή της λειτουργίας μας. Σημαντικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας αποτελούν οι πολυάριθμες πιστοποιήσεις, οι οποίες αποδεικνύουν την ποιότητά μας.

 

Ισχυρή ομάδα
Αλλά όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν χωρίς μια ισχυρή ομάδα. Η ικανότητα και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι η βάση για τη σωστή λειτουργία και τη μεγάλη ανάπτυξη που σημείωσε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποδίδουμε μεγάλη σημασία στη συνεχή εξέλιξη και κατάρτιση των εργαζομένων μας.

 

Εταιρεία με όραμα
Κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα το 2016 στην Ελλάδα, η noris έχει ήδη αυξήσει σημαντικά το προσωπικό της στα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας της.

Δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους με όραμα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη με άμεση ανάληψη ουσιαστικών καθηκόντων, η noris αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία απασχόλησης για τους αποφοίτους του κλάδου της πληροφορικής για να ξεκινήσουν δυναμικά και παραγωγικά τη νέα τους πορεία. Πλέον μέσω της συνεργασίας μας με τα γραφεία διασύνδεσης διαφόρων πανεπιστημίων, στοχεύουμε στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση νέων αποφοίτων, παρέχοντας ένα ιδανικό και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας.

 

 

Καριέρα στη noris
Ως τεχνολογικά κορυφαία και καθιερωμένη εταιρεία, η noris προσφέρει ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας. Για τον σκοπό αυτό μπορείτε να περιμένετε έναν μισθό που βασίζεται στην απόδοσή σας και ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών από εμάς. Σας προσφέρουμε άμεσες προοπτικές ανάπτυξης και την ευκαιρία να συμμετάσχετε ενεργά σε μια δυναμική ομάδα εργασίας.

 

 

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας

 • Mid-Senior Python Developer
 • Web Frontend Developer
 • DevOps Automation Engineer
 • IT Systems Engineer – Linux Operations
 • IT Systems Engineer – Windows Operations

 

Ενδιαφέρεστε; Ανυπομονούμε να λάβουμε την αίτησή σας το συντομότερο δυνατό. Ιδανικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο jobs@noris.gr

info

Αντικειμενο​

Internet Service Provider

Χρονολογια εναρξης​

1993

Αριθμος εργαζομενων

400

Βραβεια​

 • German Data Center Award 2016
 • German Data Center Award 2012
 • eco Datacenter Star Audit – Single Site
 • eco Datacenter Star Audit – Interconnected Site
 • Approved Energy Efficient Datacenter
 • DHL-Supplier Awards 2017

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.