2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Nestlé Ελλάς Α.Ε.

about

Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Διαθέτουμε περισσότερες από 2.000 μάρκες, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, και έχουμε παρουσία σε 191 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Πιστοί στο επιστημονικό όραμα του ιδρυτή μας, του Henri Nestlé, ακολουθώντας τις αξίες μας και με τη διατροφή στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας, δουλεύουμε μαζί με τους συνεργάτες μας για να ενισχύουμε την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρουμε σε ένα πιο υγιές μέλλον.

 

Στην Ελλάδα η εταιρεία ιδρύθηκε με τη σημερινή της μορφή το 1973, ωστόσο τα προϊόντα της έχουν παρουσία στη χώρα μας για περισσότερο από έναν αιώνα. 


Σήμερα η Nestlé λειτουργεί δύο εργοστάσια και απασχολεί γύρω στα 800 άτομα μόνιμο προσωπικό. Στην ελληνική αγορά διαθέτει προϊόντα βρεφικής διατροφής, καφέ, σοκολάτες, προϊόντα μαγειρικής, δημητριακά πρωινού, φυσικό μεταλλικό νερό, στιγμιαία σοκολατούχα ροφήματα, προϊόντα για επαγγελματική χρήση και προϊόντα διατροφής κατοικιδίων ζώων, μέσα από μεγάλη γκάμα καταξιωμένων προϊόντων, όπως Nescafé, Λουμίδης Παπαγάλος, Buondi, Neslac, Fitness, Cheerios, Nesquik, Κορπή, Maggi, Crunch, Kit Kat, Perrier κ.ά.

 

Στη Nestlé πιστεύουμε ότι η επιτυχία μιας εταιρείας ξεκινά από τους ανθρώπους της. Αναζητούμε υποψηφίους με καλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση, άριστη γνώση αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών και εξοικείωση με τις σύγχρονες εφαρμογές των social media.

Επίσης θέλουμε συνεργάτες με ενθουσιασμό, που ξέρουν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται, αλλά και να προσαρμόζονται σε διαφορετικές νοοτροπίες και καθήκοντα.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στους νέους. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε ουσιαστικά στο ζήτημα της νεανικής απασχόλησης, το Νοέμβριο του 2013 ανακοινώσαμε στην Αθήνα την πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Nestlé needs YOUth, που στόχο είχε να δημιουργήσει 20.000 ευκαιρίες απασχόλησης σε όλη την Ευρώπη για νέους κάτω των 30 ετών μέχρι το 2016. Ο στόχος των 500 ευκαιριών για την ελληνική αγορά υπερκαλύφθηκε και ανανεώσαμε τη δέσμευσή μας με 450 ευκαιρίες απασχόλησης μέχρι το 2020.

 

Η Nestlé στην Ελλάδα προσελκύει χιλιάδες υποψηφίους κάθε χρόνο. Η αξιολόγηση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους, που περιλαμβάνουν πολλαπλές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και παρουσίαση case study.

Εξίσου ουσιαστική είναι και η παρακολούθηση της προόδου και ανάπτυξης των ανθρώπων μας μέσα στην εταιρεία. Αμφίδρομη επικοινωνία και προηγμένα εργαλεία αξιολόγησης δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να εκμεταλλευτούν το γεωγραφικό και λειτουργικό εύρος των δραστηριοτήτων της Nestlé και να εντοπίσουν το επόμενο σκαλοπάτι στην καριέρα τους.

info

Αντικειμενο​

Βιομηχανία-Εμπόριο τροφίμων και ποτών

Χρονολογια εναρξης​

1973 (Ελλάδα)

Αριθμος εργαζομενων

800

Βραβεια​

  • Corporate Affairs Excellence Awards 2016
  • Hellenic Responsible Business Awards 2016
  • Career & Gen Y Awards 2017
  • Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.