2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

METRO A.E.B.E.

about

Η εταιρεία μας
Στη METRO AEBE υπηρετούμε με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά από το 1976. Μας διακρίνει ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, καθώς και η διαρκής προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.

 

Είμαστε μία 100% ελληνική εταιρεία και ο κύκλος εργασιών μας προέρχεται από δύο αλυσίδες καταστημάτων: τις πωλήσεις Λιανικής μέσα από τα My market με 225 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τις πωλήσεις Χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry, που αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα με 49 σημεία πώλησης.

Η METRO AEBE σήμερα απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, γεγονός που μας καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα.

 

 

Οι άνθρωποί μας
Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, οι εργαζόμενοί μας βρίσκονται στο επίκεντρο των στρατηγικών μας επιλογών. Σε αυτό το πλαίσιο, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας και εστιάζουμε στην εξέλιξή τους.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της γνώσης, των ικανοτήτων και της δημιουργικής σκέψης των εργαζομένων μας, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις συνεχείς αλλαγές των συνθηκών και των απαιτήσεων του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της METRO ΑΕΒΕ ένα περιβάλλον ασφαλούς εργασίας, αναπτύσσοντας μαζί τους σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

 

Ευκαιρίες καριέρας
Στη METRO προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και σταθερό περιβάλλον εργασίας γεμάτο προκλήσεις!

 

Μας αρέσει να δουλεύουμε ομαδικά και αναζητούμε ανθρώπους με πάθος για μάθηση και φρέσκες ιδέες.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρική μας ιστοσελίδα.

info

Αντικειμενο​

Super Markets-Cash & Carry

Χρονολογια εναρξης​

1976

Αριθμος εργαζομενων

10.500

Βραβεια​

– FORTUNE Most Admired Companies in Greece 2018 σελφ σέρβις
– Excellence Awards 2018 Gold: “Πρότυπο Τμήμα Καταστήματος” & “Καινοτόμες Πρακτικές Ψηφιακής Επικοινωνίας”, Silver: “Private Label (Προϊόντα/ Σειρές PL)”
– Supply Chain Awards 2018 «Ολική ποιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα»
– Corporate Affairs Excellence Awards 2018 «Καλύτερη χρήση των social media» & «Εσωτερικές Δημόσιες Σχέσεις»

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.