2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Media Markt Ελλάς

about

Η εταιρεία μας
Η Media Markt Ελλάς ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα.

 

Η εταιρική μας υπευθυνότητα
Η εταιρεία μας έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Επίσης, ως εταιρεία που επιδιώκει με κάθε τρόπο να προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη, για εμάς η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν νευραλγικές προτεραιότητες. Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά τους εμπλουτίζουμε συνεχώς τις δράσεις που αφορούν στην υγεία των εργαζομένων μας.
Μερικές από τις δράσεις που πραγματοποιούμε έχοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας ως άτομα με προσωπική και οικογενειακή ζωή είναι:

  • ο “Άγιος Βασίλης” την περίοδο των γιορτών επισκέπτεται τα παιδιά των εργαζομένων μας και τους μοιράζει δώρα
  • πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς δίνουμε σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων ένα πακέτο με “σχολικά είδη” για να τους ευχηθούμε για τη νέα χρονιά
  • κάθε χρόνο δημιουργούμε ένα “Calendar Μαραθωνίων Αγώνων” δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να λαμβάνουν μέρος σε Αγώνες της επιλογής τους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κόστος που καλύπτεται από την εταιρεία
  • δύο φορές τον χρόνο πραγματοποιούμε “Ημέρα Αιμοδοσίας”
  • μία φορά τον μήνα παρέχονται φρούτα ενθαρρύνοντας τους εργαζόμενους για έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Προωθώντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εταιρικό εθελοντισμό δύο φορές τον χρόνο πραγματοποιούμε την πρωτοβουλία “Ημέρα Προσφοράς των ανθρώπων της Media Markt Ελλάς στο συνάνθρωπο”. Τις ημέρες αυτές συγκεντρώνουμε είδη ρουχισμού, βιβλία, παιχνίδια και τρόφιμα και τα προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

 

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας
Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας. Αναζητούμε ανθρώπους με διάθεση για εργασία, ενθουσιασμό και ομαδικό πνεύμα, γιατί αυτοί θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.


Μέσω της Media Markt Ελλάς Academy, που έχουμε δημιουργήσει, επενδύουμε στη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτισή τους δίνοντάς τους ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας καλύπτουν στοχευμένες ανάγκες των ανθρώπων της εταιρείας μας ανάλογα με το αντικείμενό τους. Τα μαθήματα γίνονται μέσω e-learning, παρακολούθησης σε αίθουσα και προσωπικής καθοδήγησης στον χώρο εργασίας. 


Συμπληρωματικά με τη Media Markt Ελλάς Academy, οι άνθρωποί μας έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν τις δυνατές περιοχές καθώς και τις περιοχές για περαιτέρω ανάπτυξη μέσω της συμμετοχής τους στα Κέντρα Ανάπτυξης.

 

Αποστολή βιογραφικού
Στην ιστοσελίδα http://www.mediamarkt.gr στο πεδίο “Καριέρα” μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

info

Αντικειμενο​

Εμπόριο Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών

Χρονολογια εναρξης​

2004 στην Ελλάδα

Αριθμος εργαζομενων

850

Βραβεια​

Follow us

Contact us

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.