2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

MAN Energy Solutions ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ

about

Η εταιρεία μας
Η ΜΑΝ Energy Solutions είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής βιομηχανικού εξοπλισμού για τη ναυτιλία, τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τις εργοστασιακές μονάδες, η οποία έχει ενεργή παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 50 χρόνια.
Έχοντας θέσει τις βάσεις για την προηγμένη τεχνολογία στη μηχανική για περισσότερα από 250 χρόνια, και με ένα παγκόσμιο δυναμικό που ξεπερνά τους 14.000 υπαλλήλους και 120 τοποθεσίες, προσφέρουμε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών προς τους πελάτες μας.

 

Το όραμά μας
Το όραμα μας είναι μεγάλο, και περιλαμβάνει τον στόχο του να είμαστε preferred employer για τους εργαζομένους αλλά και partner of choice για όλους τους πελάτες μας στη ναυτιλία, την ενέργεια και τον βιομηχανικό τομέα. Γι΄ αυτό και χτίζουμε τις ικανότητές μας, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, κάνοντας ακριβώς αυτό που λέει το όνομά μας – προσφέροντας λύσεις σεβόμενοι τις νέες περιβαλλοντικές οδηγίες και στοχεύοντας στο decarbonization ενώ παράλληλα ηγούμαστε των εξελίξεων στα πλαίσια του digitalization.

Digitalization και μηχανική
Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει γίνει το hub το οποίο υποστηρίζει το digitalization, ως βασικό στόχο της εταιρείας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πρωτοποριακά επιχειρησιακά μοντέλα προσφέροντας «έξυπνα» λογισμικά τα οποία θα ενσωματώνονται σε όλο τον εξοπλισμό και θα προσφέρουν data insights για την ανάπτυξη της άνευ προηγουμένου γνώσης.
Το τμήμα του back-office δημιουργήθηκε το 2014 στην Ελλάδα και έχει αναλάβει το τεράστιο αυτό έργο της μεταφοράς της MAN Energy Solutions στον νέο κόσμο της ψηφιοποίησης. Το τμήμα απαρτίζεται από αποφοίτους μηχανολογικών κυρίως σχολών της ελληνικής επικράτειας οι οποίοι απασχολούνται σε ένα σύγχρονο περιβάλλον απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρει η ΜΑΝ.
Επιπλέον, αυξάνοντας τη δραστηριότητα μας στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης του εξοπλισμού μας, στις αρχές του 2018 εγκαθιδρύσαμε το τμήμα service. Η τεράστια αποδοχή του από την αγορά καθώς και η εμπιστοσύνη του παγκόσμιου ομίλου στο ελληνικό εργατικό δυναμικό έχει αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για την περαιτέρω επάνδρωση του τμήματος.

 

Ευκαιρίες καριέρας
Η ΜΑΝ αναγνωρίζει έμπρακτα ότι το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελεί τον κυριότερο πυρήνα της επιτυχίας της. Είτε ξεκινάς τώρα την καριέρα σου είτε ψάχνεις το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου πορεία, αναζητούμε συνεχώς ανθρώπους με όρεξη να προστεθούν στην ομάδα μας.

info

Αντικειμενο​

Ναυτιλία, Μηχανική, Βιομηχανικός Εξοπλισμός

Χρονολογια εναρξης​

1966

Αριθμος εργαζομενων

60

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.