2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

LeasePlan Hellas Α.Ε.

about

Η LeasePlan Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 και είναι 100% θυγατρική της LeasePlan Corporation N.V.
Η LeasePlan κατέχει ηγετική θέση σε δύο μεγάλες και αναπτυσσόμενες αγορές: Την παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service) για καινούργια αυτοκίνητα μέσω της επωνυμίας LeasePlan και την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας, ηλικίας τριών έως τεσσάρων ετών, μέσω του CarNext.com.

 

Η LeasePlan διαχειρίζεται 1,8 εκατομμύρια οχήματα σε πάνω από 30 χώρες.
Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, η στρατηγική μας είναι να ηγηθούμε στην τάση μετάβασης από την ιδιοκτησία στη χρήση, η οποία παρατηρείται και στις δύο αυτές αγορές.
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε το what’s next στη μετακίνηση μέσω μιας υπηρεσίας “any car, anytime, anywhere”, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επικεντρωθούν στο δικό τους what’s next.
Επίσης, η LeasePlan αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στη μετάβαση από τη μηχανή εσωτερικής καύσης στους εναλλακτικούς κινητήρες, με στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων από ολόκληρο τον στόλο μας ως το 2030.
Ταυτόχρονα, με το πρόγραμμα Power of One LeasePlan εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές και αξιοποιούμε τη δυναμική μας στις Προμήθειες, τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και τις Ψηφιακές Τεχνολογίες – κάτι που μας επιτρέπει να αναπτυχθούμε και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας.

Καριέρα στην LeasePlan
Οι άνθρωποί μας δικαίως νιώθουν υπερήφανοι για την 50ετή κληρονομιά μας. Αυτό σχετίζεται με την πελατοκεντρική κουλτούρα που δημιουργήθηκε και διατηρείται σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας μας.
Τέσσερις είναι οι αξίες που τα καθορίζουν την εταιρική μας ταυτότητά και καθοδηγούν τη στάση μας στη συνεργασία μας με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους ανθρώπους μας: commitment, expertise, passion and respect.


Είμαστε μια δυναμική, πολυεθνική εταιρεία που ξέρουμε ότι η επιτυχία μας οφείλεται στους ανθρώπους μας. Στην LeasePlan Hellas πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και για το λόγο αυτό επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους. Επιθυμούμε οι άνθρωποί μας να νιώθουν ικανοποιημένοι και δημιουργικοί από την εργασία τους, γι’ αυτό στηρίζουμε έμπρακτα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και φροντίζουμε να διατηρείται το φιλικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουμε, στο οποίο λαμβάνονται οι καλύτερες αποφάσεις και σχεδιάζονται οι πιο καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα. Στην LeasePlan αναζητούμε ανθρώπους με πάθος και όρεξη για δημιουργία. Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον, μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και όνειρα, επισκεφτείτε το website μας, συμπληρώστε τη φόρμα και αποστείλετε το βιογραφικό σας. Το νέο μέλος της LeasePlan Hellas μπορεί να είστε εσείς!

info

Αντικειμενο​

Fleet Management Services

Χρονολογια εναρξης​

2003

Αριθμος εργαζομενων

130

Βραβεια​

  • 2012 Best Workplaces Award
  • 2017 Bronze – Business
    Re-Engineering Award via ICT in the IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards
  • 2018 Bronze – Sales Excellence Award by Hellenic Sales Institute for Digital Marketing & Social Media in Sales
  • 2018 Gold – Best Performance in B2B in the Peak Awards, supported by Google
  • 2018 Silver – Big Data and Marketing Analytics Award in the E-Volution Awards 2019

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.