2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

KPMG

about

Λίγα λόγια για την KPMG
Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών, Νομικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα. Στη χώρα μας, η KPMG παρέχει από το 1971, ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, νομικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι πελάτες μας είναι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, φορείς του Δημοσίου, καθώς και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Απευθύνονται στην KPMG αναζητώντας ένα σταθερά ποιοτικό πρότυπο υπηρεσιών, αποτέλεσμα της άριστης τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτουν οι επαγγελματίες της KPMG. Στο επίκεντρο της κουλτούρας μας βρίσκεται ένα σύνολο αξιών, τις οποίες οι άνθρωποί μας ακολουθούν στην καθημερινή επαγγελματική τους πρακτική και οι οποίες διέπουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες, τους συνεργάτες του παγκόσμιου δικτύου της KPMG, αλλά και τις σχέσεις μεταξύ τους στο γραφείο. Εργαζόμαστε ομαδικά, με ακεραιότητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία, σεβόμενοι την ατομικότητα του κάθε συνεργάτη, τηρώντας με συνέπεια αυτά που πρεσβεύουμε, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να προσδώσουμε αξία στο έργο μας. Είμαστε ενεργοί πολίτες, προσανατολισμένοι στην κοινωνική προσφορά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Καριέρα στην KPMG
Στην KPMG πιστεύουμε ότι το μέλλον μας εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων μας, παρέχοντας ένα περιβάλλον εργασίας, όπου καθένας μπορεί να εξελιχθεί προσωπικά και επαγγελματικά.
Με την υποστήριξή μας, θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας και να επιλέξετε τον σωστό για εσάς επαγγελματικά δρόμο. Η συνεχής εκπαίδευση, η συμμετοχή σε μεγάλες ομάδες έργων, η δυνατότητα για rotation σε διαφορετικές θέσεις εργασίας μέσα στον οργανισμό, οι διεθνείς συνεργασίες και αποστολές και η επιμονή στο εποικοδομητικό feedback, αποτελούν μερικά μόνο από τα στοιχεία που «χτίζουν» τον επαγγελματία στην KPMG.

 

Οι άνθρωποί μας
Η επιτυχία μας βασίζεται στο υψηλό επίπεδο των ανθρώπων μας. Στον επαγγελματισμό, στις ικανότητες και την τεχνογνωσία τους. Είναι επαγγελματίες με εθνικές και διεθνείς ακαδημαϊκές και επαγγελματικές πιστοποιήσεις και έχουν δημιουργήσει ήδη πολύχρονες και επιτυχημένες καριέρες μαζί μας. Αν λοιπόν η φιλοδοξία σας είναι να εξελιχθείτε σε επιτυχημένο επαγγελματία με εξειδικευμένες γνώσεις και πολυεπίπεδες εμπειρίες, εμείς μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχετε τους στόχους σας κοντά μας!

info

Αντικειμενο​

Ελεγκτικές, Φορολογικές, Νομικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Χρονολογια εναρξης​

1971

Αριθμος εργαζομενων

550

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.