2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

about

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί την κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισµού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας.

 

Με βάση το όραμα, τη στρατηγική της και μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 61 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τις δύο μονάδες Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. προσφέρει μεγάλη γκάμα νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της.

 

Η εκτεταμένη εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στον χώρο, η συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων καθώς και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται και ικανή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής.

 

Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. έχουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, τα οποία ενημερώνονται για τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, παρακολουθώντας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο τις άριστες πρακτικές του κλάδου.

Το υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και επιτρέπει την επέκταση της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας αλλά και νέες αγορές. Πιστεύοντας εμπράκτως στις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας, η εταιρεία επιδιώκει συνεχώς την ενίσχυσή της με ικανούς ανθρώπους, ενδυναμώνοντας διαρκώς το στελεχιακό της δυναμικό.

 

Οι εργαζόμενοί της αποτελούν τον σημαντικότερο πυλώνα της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ το οποίο αποδεικνύεται έμπρακτα με την τέταρτη βράβευση της εταιρείας στα Best Workplaces 2018. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, η συνέπεια, το ήθος και η απρόσκοπτη και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων της. Η ΚΑΥΚΑΣ αποζητά, προτρέπει και στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη των ανθρώπων της παρέχοντας τα κατάλληλα μέσα για την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ταλέντων τους. Υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα με την ονομασία High Potentials (Hi-Pos) που ακολουθούν εξατομικευμένη προσέγγιση βάσει των χαρακτηριστικών των ανθρώπων της, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη της δυναμικής του κάθε εργαζομένου καθώς και στην ενίσχυση του μείγματος τεχνικών, ηγετικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων του ενώ παράλληλα παράγει οφέλη για τον οργανισμό στο σύνολό του.

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους της, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. υλοποιεί πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τόσο κατά την εισαγωγή τους αλλά και σε όλη τους την πορεία στην εταιρεία.

info

Αντικειμενο​

Εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού

Χρονολογια εναρξης​

1975

Αριθμος εργαζομενων

891

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.