2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

JT International Hellas AEBE

about

Η Japan Tobacco International είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία προϊόντων καπνού με 40.000 εργαζόμενους σε 77 χώρες ανά τον κόσμο. Είναι μέλος του Ομίλου Japan Tobacco που ανήκει κατά 33% στο Ιαπωνικό Δημόσιο και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στη Γενεύη της Ελβετίας. Στην Ελλάδα, απασχολεί 100 εργαζόμενους και έχει γραφεία στην Παιανία, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η JTI κατέχει σήμερα τη 2η θέση στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, ενώ το 2017 εισήλθε και στην κατηγορία Προϊόντων Μειωμένου Κινδύνου*.

 

Οι αρχές μας

Αναγνωρίζουμε τους κινδύνους του καπνίσματος και δεν προωθούμε τα προϊόντα μας σε ανηλίκους. Σταθερή μας δέσμευση συνιστά η ανάπτυξη προϊόντων μειωμένου κινδύνου και παράλληλα η προάσπιση της αλληλοκατανόησης, του σεβασμού και της δίκαιης μεταχείρισης καπνιστών/ατμιστών και μη. Κύριο μέλημά μας είναι η ανταπόκριση στις προσδοκίες των καταναλωτών και της τοπικής κοινωνίας, λειτουργώντας πάντα με συνέπεια, υπευθυνότητα και διαφάνεια. Επιδιώκουμε να παρέχουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους μας, ασκώντας τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με την ελάχιστη επιβάρυνση στο φυσικό περιβάλλον.

 

Επένδυση στους Ανθρώπους μας

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία οδηγείται από ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά και αυτός είναι ο δικός μας στόχος για τους εργαζομένους μας. Επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας παρέχοντας τη δυνατότητα να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, να αποκτούν νέες εμπειρίες και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους.

Το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε μεταβάλλεται συνεχώς, δημιουργώντας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Κυρίαρχο στοιχείο του DNA της εταιρείας μας συνιστά η ανάπτυξη των ανθρώπων μας μέσω της παροχής ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

 

Πνεύμα Ομαδικότητας στην JTI

Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποί μας, όταν εργάζονται μέσα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Πιστεύουμε απόλυτα στα θετικά αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς καθώς διαφορετικές προσωπικότητες που ανταλλάσσουν απόψεις και οπτικές εμπνέουν τη γέννηση νέων ιδεών και την καινοτομία. Γνωρίζουμε επίσης ότι, ενώ εσύ γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, εμείς στην JTI μπορούμε να σε βοηθήσουμε να γίνεις ακόμη καλύτερος οδηγώντας την πρόοδο και την επιτυχία, τη δική σου και της εταιρείας. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους έχουμε αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες καπνού στον κόσμο και οι άνθρωποι που έρχονται να εργαστούν μαζί μας παραμένουν, βρίσκοντας μια αληθινή θέση για το ταλέντο τους στην ομάδα μας.

 

Οι μάρκες μας

Winston | Camel | Silk Cut | Old Holborn | Logic

 

* Προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τους κινδύνους που σχετίζονται με το κάπνισμα.

info

Αντικειμενο​

Εισαγωγές προϊόντων καπνού

Χρονολογια εναρξης​

1980

Βραβεια​

Follow us

Contact us

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.