2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Janssen

about

Η εταιρεία μας
Η Janssen ανήκει στον Όμιλο εταιρειών της Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρεία φροντίδας υγείας στον κόσμο. Με περισσότερα από 45 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Janssen συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας. Στη Janssen αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καλύτερη ζωή στους ασθενείς. Είμαστε προσανατολισμένοι στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Με κύριο μέλημα τη φαρμακευτική έρευνα, αναπτύσσουμε καινοτόμα φάρμακα για τους ασθενείς, σε 6 κύριους θεραπευτικούς τομείς:

  • Ογκολογία (καρκίνος του προστάτη) & αιματολογία (πολλαπλό μυέλωμα, χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, λέμφωμα από κύτταρα μανδύα, μακροσφαιριναιμία Waldenstrom)
  • Νευροεπιστήμη (σχιζοφρένεια, άνοια, πόνος)
  • Ανοσολογία (ψωρίαση-ψωριασική αρθρί- τιδα, νόσος του Crohn)
  • Λοιμώδη νοσήματα και εμβόλια (HIV/AIDS, ηπατίτιδα C, φυματίωση)
  • Καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολικά νοσήματα (διαβήτης)
  • Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση

 

Οι άνθρωποί μας
Με γνώμονα το «Πιστεύω» μας που περιγράφει την κουλτούρα και τις αξίες της Johnson & Johnson από το 1943, εφαρμόζουμε κάθε μέρα πρακτικές και προγράμματα που αντανακλούν το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους μας.

Σκοπός μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και ο υψηλός δείκτης δέσμευσης και ικανοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μέσα σε ένα υγιές και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

 

Επιλέγουμε και Ενσωματώνουμε τους Ανθρώπους μας, γιατί εκείνοι είναι το μέλλον της εταιρείας. Η Janssen εστιάζει στη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση εργαζομένων, μέσα από συστήματα αξιολόγησης, εκπαιδευτικά προγράμματα, ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, καθώς και δυνατότητες διεθνούς σταδιοδρομίας. Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες πρόσληψης και ανάπτυξης στις διαφορετικές ομάδες ανθρώπων που εκπροσωπεί η κοινωνία μας.

 

Προσφέρουμε και Επενδύουμε στους Ανθρώπους μας, γιατί επιθυμούμε να είμαστε ο πιο υγιής Οργανισμός, με τους πιο υγιείς εργαζομένους. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και το αποδεικνύουμε καθημερινά μέσα από προγράμματα Υγείας και Ευεξίας που αποσκοπούν στην πνευματική φροντίδα, το υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, την ισορροπημένη διατροφή και τη σωματική άσκηση.

 

Ανταμείβουμε και Αναπτύσσουμε τους Ανθρώπους μας, γιατί αναγνωρίζουμε τη σημαντική συνεισφορά που έχουν στη μακροχρόνια στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας. Με σκοπό την ενθάρρυνση των εργαζομένων για συνεχή καινοτομία, η απόδοση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα και προϋποθέτει την αξιοποίηση ευκαιριών από ικανά στελέχη.

info

Αντικειμενο​

Παραγωγή - Εισαγωγή - Εμπορία Φαρμάκων

Χρονολογια εναρξης​

1973

Αριθμος εργαζομενων

169

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.