2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Inditex

about

Η Inditex, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους μόδας σε παγκόσμια κλίμακα, έχει πάνω από 7.000 καταστήματα σε 91 αγορές σε όλο τον κόσμο και συνολικά 8 αλυσίδες. Η Inditex δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1993 έχοντας παρουσία με 165 καταστήματα των αλυσίδων: Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και απασχολεί πάνω από 4.000 εργαζόμενους.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Τα καταστήματα είναι το DNA μας. Η αρχή των πάντων. Μέσα σε αυτά απασχολείται το 87% των εργαζομένων μας. Αυτό που είμαστε σήμερα το οφείλουμε σε όλους αυτούς. Η εργασία στα καταστήματα προϋποθέτει την κατανόηση της λειτουργίας του Ομίλου της INDITEX. Το προσωπικό των καταστημάτων έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους πελάτες μας. Πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Όλοι εργάζονται σε ρυθμούς μόδας και αυτό για τον Όμιλό μας σημαίνει συνεχής αλλαγή. Υιοθετούν τις τάσεις, γνωρίζουν πώς να εξυπηρετούν τους πελάτες μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις διαδικασίες. Για εμάς κάθε ημέρα είναι διαφορετική από την προηγούμενη.

 

ΠΡΟΪΟΝ
Πίσω από κάθε προϊόν βρίσκεται το τμήμα παραγωγής, αυτό εφιστά δυνατή την υλοποίηση των ιδεών και την μετατροπή τους σε συλλογές. Προσηλωμένοι σ’ αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους, στις τελευταίες τάσεις και στις επιθυμίες των πελατών μας, κάνουν προσβάσιμη τη μόδα σε εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μια νοητή ευθεία τα κουτιά με τα προϊόντα που διακινούμε μέσα σε έναν χρόνο, τότε αυτή η ευθεία θα ισοδυναμούσε με τη διάμετρο της Γης επί δύο φορές!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αν θέλουμε να αφήσουμε κάτι στους απογόνους μας, θα πρέπει να προσέχουμε όλα όσα έχουμε. Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον και η βιωσιμότητα είναι το βασικό κλειδί σε όλες μας τις διαδικασίες.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επιθυμούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας και γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε κοινωνικές δραστηριότητες με γνωστές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

 

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Στην INDITEX αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Από την πρώτη κιόλας μέρα θα δουλέψεις σε μια ομάδα και θα έχεις τη δική σου φωνή. Θα εξελίξεις τις ικανότητές σου και θα σου δοθούν καθήκοντα. Θα έχεις όλα τα χρήσιμα εργαλεία στη διάθεσή σου για να κάνεις τη διαφορά. Ψάχνουμε δημιουργικά, παθιασμένα και με όρεξη για μάθηση άτομα που έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν διάφοροι δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις κατά την επαγγελματική σου εξέλιξη μαζί μας. Αδιαμφισβήτητα, μια καλή αρχή για όλους είναι το κατάστημα. Γνωρίζεις τι είναι αυτό που σε κάνει μοναδικό; Εάν ναι, ίσως αυτή να είναι η αρχή της επαγγελματικής καριέρας σου στην Inditex.

 

 

Στον Όμιλο υπάρχουν πολλοί δρόμοι.
Ανακάλυψε τον δικό σου.

info

Αντικειμενο​

Εμπορία Ειδών Ένδυσης, Υπόδησης & Οικιακής Διακόσμησης

Χρονολογια εναρξης​

1975 (Ισπανία), 1993 (Ελλάδα)

Αριθμος εργαζομενων

πάνω από 150.000 παγκοσμίως

Βραβεια​

• RACE FOR CURE 2016
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
Στη Μεγαλύτερη Ομάδα Εταιρίας
(Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά)

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.