2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

IMPERIAL TOBACCO HELLAS

about

Η Imperial Tobacco Hellas είναι θυγατρική της Imperial Tobacco, της Διεθνούς Εταιρείας Καπνικών Προϊόντων, η οποία ανήκει στην Imperial Brands Plc, έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο Όμιλο Εταιρειών Ειδών Ευρείας Κατανάλωσης (FMCG) που συμπεριλαμβάνεται στον δείκτη FTSE 30 του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η Imperial Tobacco προσφέρει στους καταναλωτές σε 160 χώρες μια ευρεία γκάμα Μαρκών χάρη στο Χαρτοφυλάκιο Προϊόντων της που περιλαμβάνει Τσιγάρα, Λεπτοκομμένο Καπνό, Πούρα, Τσιγαρόχαρτα και Φίλτρα.

 

Στην Ελλάδα, η Imperial Tobacco δραστηριοποιείται επιτυχημένα τα τελευταία 38 χρόνια, απασχολεί 114 Έλληνες εργαζόμενους και αποτελεί Διοικητικό και Επιχειρησιακό Κέντρο της Περιφέρειας ΝΑ Ευρώπης που περιλαμβάνει εκτός της Ελλάδας, Αγορές της Ιταλίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Μάλτας, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Η Imperial Tobacco Hellas διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα καπνικών προϊόντων και αξεσουάρ καπνιστού, ενώ στο χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνονται διεθνείς καταξιωμένες μάρκες όπως είναι το Davidoff, το JPS, το Gauloises, το West, το Slim Line, το R1, καθώς επίσης το Golden Virginia, το Drum, το Van Nelle και το Rizla.

 

Στην Imperial Tobacco Hellas, παραμένουμε Συνεπείς στις Αξίες που διέπουν τη Λειτουργία μας αλλά και στις «Προσδοκίες Ηγεσίας» (Leadership Expectations) οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις Αξίες αυτές και ενισχύουν τον τρόπο που προσεγγίζουμε καθημερινά τη δουλειά μας αλλά και τις Ενέργειες και Συμπεριφορές μας, αναδεικνύοντάς μας σε «Ηγέτες» των ρόλων μας και οδηγώντας στην Επίτευξη των Στόχων μας, τόσο προσωπικών όσο και εταιρικών. 

Απαντάμε στις προκλήσεις με το να προσδίδουμε Αξία στους Εργαζομένους, τους Πελάτες και τους Συνεργάτες μας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υποστήριξη και εξυπηρέτηση, μέσω της αποτελεσματικής Επιχειρηματικής μας Λειτουργίας, της Συνέπειας, της Υπευθυνότητας και της Ακεραιότητας μας.

 

Μαχόμαστε κατά του λαθρεμπορίου, έχοντας δεσμευτεί να συνεργαζόμαστε με την Ε.Ε., το Κράτος, τα Τελωνεία, τις Παγκόσμιες και Τοπικές Αρχές για την αντιμετώπισή του. Οι Μάρκες μας παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα Πρότυπα και πληρούν όλες τις ρυθμιστικές προδιαγραφές, εφαρμόζοντας εξαιρετικά αυστηρούς ελέγχους στο Δίκτυο Διανομής μας σε παγκόσμιο επίπεδο.


Προσδίδουμε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό της Κουλτούρας μας, έχοντας δημιουργήσει το Τοπικό Πρόγραμμα Εθελοντισμού “Μας Αφορά”, μέσω του οποίου υποστηρίζουμε την ευρύτερη Κοινωνία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους μας.

 

Η Δύναμη των Μαρκών μας, οι Άνθρωποί μας και οι Αξίες που διέπουν τη Λειτουργία μας, αποτελούν το Νικητήριο Συνδυασμό για το Μέλλον!

info

Αντικειμενο​

Εμπορική Εταιρεία προϊόντων καπνού

Χρονολογια εναρξης​

1981

Αριθμος εργαζομενων

114

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.