2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Henkel Hellas A.B.E.E

about

Λίγα λόγια για τη Henkel

Η HENKEL κατέχει διεθνώς ηγετικές θέσεις στους τομείς των καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων και τεχνολογιών. Eίναι το όνομα που κρύβεται πίσω από πολλά προϊόντα μάρκας, όπως Dixan, Neomat, Persil, Schwarzkopf, Syoss, Fa, Loctite, Pritt κ.α. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρεις επιχειρησιακούς τομείς:

• Απορρυπαντικά & Προϊόντα Οικιακής Φροντίδας
• Ομορφιά & Φροντίδα και
• Συγκολλητικές Τεχνολογίες.

 

Η Ηenkel έχει πίσω της πάνω από 140 χρόνια επιτυχίας, ενώ απασχολεί περίπου 53.000 άτομα παγκοσμίως σε 75 χώρες.

 

Οι άνθρωποί μας

Είμαστε μια ομάδα γεμάτη πάθος και διαφορετικότητα που την ενώνει μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα και ο κοινός σκοπός για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας.

 

Στη Henkel κάθε εργαζόμενος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υποστηρίζουμε τη δια βίου μάθηση με στοχευμένα και προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και συνεργασίες. Επιβραβεύουμε την άριστη αποδοση και συνδέουμε την προσωπική συνεισφορά με τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας. Επενδύουμε στα ταλέντα μας μέσω στοχευμένου ατομικού πλάνου ανάπτυξης και προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και εξέλιξη σε υψηλότερες θέσεις ή νέους ρόλους. Εφαρμόζουμε πρακτικές με στόχο την ευεξία και την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Προτεραιότητες και Διακρίσεις


Προτεραιότητά μας είναι να ενεργούμε με εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα. Στηρίζουμε έργα σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο μαζί με τους πελάτες μας, τους καταναλωτές και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, αλλά και με τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους εργαζομένους μας μέσω εθελοντικής εργασίας και προσφοράς. Η ευελιξία και η ψηφιοποίηση αποτελούν στρατηγικούς πυλώνες της εταιρείας και σημεία αναφοράς.

 

Η Henkel βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις πολλών διεθνών δεικτών και κατατάξεων επενδύοντας στην αειφορία. Έχουμε αναγνωριστεί μεταξύ άλλων, ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως “World’s Most Ethical (WME) Companies 2015” και ως “Top Employer 2016”. Yποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της και την ενσωμάτωσή της στην εταιρική μας κουλτούρα.

 

Στην Ελλάδα έχουμε διακριθεί τα τελευταία χρόνια: για το Strategic Diversity (ΗR Awards 2015) καθώς και για τις βέλτιστες πρακτικές μας σε Leadership Development, Change Management και Workplace Well Being (ΗR Awards 2016). Επιπλέον, έχουμε βραβευτεί στα KPMG Awards 2017 για πρωτοβουλίες και ενέργειες που σηματοδότησαν τη μετάβαση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού από «τμήμα προσωπικού», σε στρατηγικό συνεργάτη και κινητήριο δύναμη στη διαχείριση ταλέντων.

info

Αντικειμενο​

Εμπορία Καταναλωτικών και Βιομηχανικών Προϊόντων

Χρονολογια εναρξης​

1989 (από το 1968 μέσω αντιπροσώπου)

Αριθμος εργαζομενων

198

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.