2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

FRIGOGLASS

about

Η Frigoglass
Στη Frigoglass κατέχουμε ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών ψυγείων (ICM), προσφέροντας στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα καινοτόμων λύσεων merchandising, που προβάλλουν και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα προϊόντα τους στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είμαστε επίσης ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

 

Χάρη στα κορυφαία στην αγορά προϊόντα μας και την προσήλωσή μας στη συνεπή και εξαιρετική υποστήριξη after-sales, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε αλλά και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας, στους οποίους συγκαταλέγονται κορυφαίες εταιρείες αναψυκτικών και ποτών σε περισσότερες από 100 χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε.

 

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα
Τα καινοτόμα επαγγελματικά ψυγεία μας ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων των πελατών μας στο σημείο πώλησης και αυξάνουν την αυθόρμητη (impulse) κατανάλωση. Παράλληλα με τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών προβολής των προϊόντων των πελατών μας, πάγια δέσμευσή μας αποτελεί η δημιουργία λύσεων με ολοένα εντονότερο οικολογικό προσανατολισμό που επιτρέπουν στους πελάτες να επιτύχουν φιλόδοξους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Οι Αξίες μας
Οι αξίες που μας χαρακτηρίζουν, κυριαρχούν στις σχέσεις μας τόσο με τους εργαζόμενούς μας όσο και με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες. To Δέντρο των Αξιών μας (TREE of Values) – Teamwork, Responsibility, Ethos, Excellence – καθορίζει κάθε απόφασή μας. Ενισχύουμε την ανταλλαγή ιδεών και την ομαδικότητα επενδύοντας στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Μένουμε σταθεροί στις δεσμεύσεις μας και τις υποχρεώσεις μας τόσο απέναντι στην κοινωνία, όσο απέναντι και στους ίδιους τους ανθρώπους μας, ενεργώντας πάντα με γνώμονα το ήθος και τον σεβασμό τα οποία χαρακτηρίζουν κάθε δράση της εταιρείας μας αλλά και καθενός από εμάς ξεχωριστά.

 

 

Καριέρα στη Frigoglass
Η επιτυχία μας στηρίζεται στους ανθρώπους μας και στην τήρηση των αξιών μας. Μια ομάδα αφοσιωμένων και διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων που εργάζονται σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, υπερβαίνοντας γεωγραφικές διαφορές. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εταιρεία μας, τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
Το εργασιακό μας περιβάλλον χαρακτηρίζεται από πνεύμα συναδελφικότητας και σεβασμού στην προσωπικότητα και προσφέρει ευκαιρίες διαρκούς ανάπτυξης, συνεχή υποστήριξη καθώς και αξιόλογες προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη σε διεθνές επίπεδο. Η διαδικασία επιλογής προσωπικού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και κέντρα αξιολόγησης, τηρώντας τους κανόνες που επιτάσσουν οι αξίες μας. Δεχόμαστε βιογραφικά σημειώματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στην εταιρική μας ιστοσελίδα.

info

Αντικειμενο​

Επαγγελματική ψύξη / Παραγωγή γυάλινων φιαλών

Χρονολογια εναρξης​

1996

Αριθμος εργαζομενων

5.087

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.