2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

ENERCON SERVICE HELLAS ΕΠΕ

about

Η ENERCON άνοιξε το δρόμο στην οικονομική/οικολογική επιτυχία όταν ο καταξιωμένος Γερμανός μηχανικός Aloys Wobben ίδρυσε την επιχείρηση το 1984. Με περισσότερες από 27.500 ανεμογεννήτριες και εγκαταστημένη ισχύ παγκοσμίως 50GW σε πάνω από 40 χώρες, η ENERCON είναι μεταξύ των κύριων κατασκευαστών σε ένα διεθνές επίπεδο απασχολώντας πάνω από 25.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. 


Στον ελληνικό χώρο δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1996 με την ίδρυση της θυγατρικής της εταιρίας ENERCON HELLAS A.E. Ήδη από το 2007 το κομμάτι της εγκατάστασης και της συντήρησης των ανεμογεννητριών της ENERCON GmbH στην Ελλάδα ανέλαβε η εταιρία ENERCON Service Hellas Ε.Π.Ε., η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει και συντηρεί αιολικά πάρκα ανά την Ελλάδα συνολικής ισχύος 700 MW. 


H ENERCON Service Hellas Ε.Π.Ε., έχοντας αυξήσει το προσωπικό της το 2018 κατά 26%, απασχολεί σήμερα 125 άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται διοικητικοί υπάλληλοι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί, κατά κύριο λόγο μόνιμοι κάτοικοι των επαρχιακών πόλεων που βρίσκονται τα αιολικά πάρκα. 


Η Enercon Service Hellas εφαρμόζει αντικειμενική & ανοιχτή επικοινωνιακή πολιτική σε θέματα προσλήψεων. Όλες οι θέσεις εργασίας ανακοινώνονται τόσο εσωτερικά, όσο και στο ευρύ κοινό, με κάθε πρόσφορο μέσο, προκειμένου να κοινοποιηθεί η νέα θέση εργασίας σε όλους τους ενδιαφερόμενους αποδέκτες. Οι ευκαιρίες πρόσληψης είναι ανοιχτές σε όλους τους υποψηφίους που έχουν τα προσόντα, αποκλειστικά και μόνο με βάση την εμπειρία τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους.

Για την κάλυψη κάθε νέας θέσης οι αιτήσεις των ήδη εργαζομένων της επιχείρησης, οι οποίοι διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, εξετάζονται κατά προτεραιότητα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται καλύτερη αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησης και παράλληλα δημιουργούνται προοπτικές εξέλιξης για τους εργαζομένους της Enercon Service Hellas.
Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

  • Διαλογή των βιογραφικών σημειωμάτων & αποστολή απαντητικής επιστολής
  • Επικοινωνία με τους υποψηφίους που καλύπτουν τις απαιτήσεις της θέσης & πρόσκληση σε συνέντευξη προσωπικότητας & τεχνική συνέντευξη (ανάλογη της ειδικότητας)
  • Τεστ γνώσεων ξένης γλώσσας (όπου προβλέπεται) & τεχνική γραπτή εξέταση (ανάλογη της ειδικότητας)
  • Δοκιμαστική επίσκεψη σε αιολικό πάρκο ή δοκιμαστική περίοδος απασχόλησης (όπου προβλέπεται)
  • Γραπτή ενημέρωση τόσο για τη θετική όσο και για την αρνητική έκβαση της διαδικασίας αξιολόγησης μετά από την ολοκλήρωση κάθε σταδίου

 

Αν όλα τα παραπάνω σας εκφράζουν τότε θα μπορούσατε να είστε εσείς το νέο μέλος της ENERCON SERVICE HELLAS!
Παρακολουθείτε τακτικά τις αγγελίες που ανακοινώνονται & ακολουθήστε τα βήματα που σας ζητούνται ώστε να φτάσετε στη νέα σας θέση εργασίας!

info

Αντικειμενο​

Εγκατάσταση & συντήρηση αιολικών πάρκων

Χρονολογια εναρξης​

2007

Αριθμος εργαζομενων

125

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.