2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.

about

O Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος υποδομών στην Ελλάδα με διεθνή παρουσία και μακροχρόνιες επενδύσεις στους τομείς των κατασκευών, των παραχωρήσεων, της διαχείρισης απορριμμάτων, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ανάπτυξης ακινήτων.

Με δραστηριότητες σε περισσότερες από 25 χώρες και σχεδόν 7.500 άμεσα απασχολούμενους και συνεργάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος καταγράφει κύκλο εργασιών €1,38 δισ. (9μηνο 2018). Συνδυάζοντας τα 60 έτη εμπειρίας του με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες δίνει ζωή σε έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 

Διαθέτοντας σημαντική εξειδίκευση στα πλέον περίπλοκα και απαιτητικά έργα, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατατάσσεται στην 81η θέση μεταξύ των 100 μεγαλύτερων σκευαστικών ομίλων παγκοσμίως (Global Powers of Construction 2017, Deloitte).

Καριέρα στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί το πιο σημαντικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Ενώνοντας τις δυνάμεις των εταιρειών του Ομίλου μας, δημιουργούμε μια πολλά υποσχόμενη ομάδα στελεχών υψηλού επιπέδου, αξιοποιώντας τη διεθνή και πολυδιάστατη παρουσία της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και τις συνεχώς αναπτυσσόμενες δραστηριότητες των θυγατρικών της.

Λαμβάνοντας υπόψη τις κρίσιμες πτυχές κάθε επιχειρηματικού τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, ενισχύουμε διαρκώς την ανταγωνιστική μας θέση, επενδύοντας στην προσέλκυση εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και δεξιοτήτων. Διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας προοπτικές για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας.

info

Αντικειμενο​

Εταιρεία Τεχνική, Συμμετοχών και Παροχής Υπηρεσιών

Χρονολογια εναρξης​

7.500

Αριθμος εργαζομενων

891

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.