2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

DIAGEO Hellas S.A.

about

Κουλτούρα
Στη DIAGEO, σκοπός μας είναι να «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη». Με οδηγό τον σκοπό μας, φροντίζουμε να απολαμβάνουμε καθημερινά τη ζωή και να λειτουργούμε ως υπεύθυνα και αξιόπιστα άτομα τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον, ώστε να αποτελούμε άξια και παραγωγικά μέλη του κοινωνικού συνόλου.
Οι μάρκες μας θέλουμε να αποτελούν μέρος κάθε γιορτής, μικρής ή μεγάλης, ενώ για την εταιρεία μας φιλοδοξούμε να αποτελεί, παγκοσμίως, μια από τις εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, κορυφαία αξιοπιστία και φήμη. Οι εταιρικές μας αξίες, μάς ενθαρρύνουν να εργαζόμαστε συνεργατικά και με ήθος. Έχουμε πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Δημιουργούμε κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία, ενώ την ίδια στιγμή αναγνωρίζουμε την συμβολή του κάθε ατόμου. Εργαζόμαστε με όρεξη και είμαστε περήφανοι για ό,τι κάνουμε καθώς και για τον τρόπο που το κάνουμε.

 

Ποιοι είμαστε
Η DIAGEO, με έδρα το Λονδίνο, προήλθε από την συγχώνευση των εταιρειών Grand Metropolitan και Guinness το 1997. Το 2002 εξαγόρασε την Seagram και σήμερα δραστηριοποιείται σε 180 χώρες του κόσμου με περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους και ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών.

Το όνομα DIAGEO προέρχεται από τη λατινική λέξη Dia (ημέρα) και την λέξη Geo (γαία) και αντικατοπτρίζει τον σκοπό της εταιρείας «γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη». Η DIAGEO Hellas είναι θυγατρική της DIAGEO Plc και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, με αυτή την επωνυμία, από το 2002. Στην Ελλάδα, η DIAGEO διακινεί μια μοναδική σειρά προϊόντων. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig και Cardhu, η Smirnoff Vodka, το Gordon’s Gin, το Tanqueray, το Baileys Creamy liqueur, το ρούμι Captain Morgan και η σαμπάνια Veuve Clicquot είναι μερικά μόνο από τα δημοφιλή προϊόντα που εμπορεύεται η DIAGEO στη χώρα μας.

 

Οι άνθρωποί μας
Η εταιρία σήμερα απασχολεί 130 εργαζομένους στην Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα, γραφεία στη Θεσσαλονίκη και ομάδες πωλήσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Στην DIAGEO επιδιώκουμε να αποτελούμε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο τα στελέχη μας έχουν την ευκαιρία να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους, να αναπτύσσονται προσωπικά και να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους. Χρησιμοποιούμε την ετήσια έρευνα αξιών (Values Survey) ως κύριο μέσο αξιολόγησης, προκειμένου να αποτυπωθεί αφενός η ικανοποίηση των εργαζομένων ως προς τον τρόπο που βιώνουμε τις εταιρικές μας αξίες στην καθημερινότητα και αφετέρου ο βαθμός δέσμευσης όλων μας στην υλοποίηση των στόχων της εταιρείας.

info

Αντικειμενο​

Εμπορία-εισαγωγές-αντιπροσωπείες ποτών

Χρονολογια εναρξης​

1997

Αριθμος εργαζομενων

130

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.