2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Coca-Cola Τρία Έψιλον ΑΒΕΕ

about

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών.
Το όνομά μας συνδυάζει την ιστορία της Coca-Cola, του πιο διάσημου αναψυκτικού στον κόσμο, και μιας ελληνικής βιομηχανίας που για δεκαετίες αναπτύσσεται καινοτομώντας, έχοντας έτσι ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

 

Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας, βρίσκονται οι άνθρωποί μας. Απασχολούμε 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά θέλουν να γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους. Οι άνθρωποί μας, μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Workplaces 2018).

Παράλληλα, είμαστε εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά (έρευνα GEN Y, kariera.gr), αποτελώντας έτσι τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

 

Διαθέτουμε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων χωρίς αντίστοιχο στην αγορά, που μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές, σε κάθε στιγμή της ημέρας τους, καλύπτοντας τις προτιμήσεις τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σταθερός μας στόχος είναι η επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας, αξιοποιώντας το μοναδικό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, μαζί με τους ανθρώπους μας και δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την κοινωνία, το περιβάλλον, την οικονομία.

info

Αντικειμενο​

Εταιρεία παραγωγής, εμφιάλωσης, διακίνησης και εμπορίας μη αλκοολούχων ποτών, αεριούχων και μη αναψυκτικών, φυσικών χυμών, ισοτονικών και ενεργειακών ποτών, εμφιαλωμένου νερού, έτοιμου τσαγιού και καφέ, προϊόντων σνακ κ.ά.

Χρονολογια εναρξης​

1969

Αριθμος εργαζομενων

1.500

Βραβεια​

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.