2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ

about

Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών, αποτελεί μέλος του Ομίλου της HEINEKEN N.V. και είναι από τις σημαντικότερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα.

 

Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Heineken, Heineken LIGHT, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ, Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay καθώς και το μηλίτη Strongbow. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.
Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

 

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και στην κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Το Όραμά μας και οι αξίες μας είναι:

  • Να είμαστε μια ζυθοποιία περήφανη δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας, προσθέτοντας παράλληλα αξία στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας, στην κοινωνία και στους μετόχους μας.
  • Να δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο πάθος για την ποιότητα, την απόλαυση της ζωής, τον σεβασμό για τον άνθρωπο καθώς και το σεβασμό για το περιβάλλον.
  • Να επιδιώκουμε πάντα να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά της μπίρας, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο και προσφέροντας απόλαυση στους καταναλωτές.

 

Οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν τα καινούργια μέλη της ομάδας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας επιλέγονται με συστηματικό δομημένο τρόπο, όπως συνεντεύξεις και τεστ ικανοτήτων, ενώ τους προσφέρονται:

  • Αξιόλογες δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και διεθνούς σταδιοδρομίας στην οικογένεια των εταιριών της HEINEKEN.
  • Συνεχής εκπαίδευση με μοντέρνους και πρωτοποριακούς τρόπους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

 

Αναγνωρίζοντας τη μοναδική συμβολή των ανθρώπων μας στην επιτυχία της εταιρίας μας, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία καλεί τους νέους που μοιράζονται τις αξίες μας, έχουν όραμα, υψηλούς στόχους και θέληση, να αποτελέσουν το αυριανό δυναμικό της εταιρίας!

info

Αντικειμενο​

Παραγωγή και εμπορία ζύθου, εμφιάλωση μεταλλικού νερού

Χρονολογια εναρξης​

1963

Αριθμος εργαζομενων

828

Βραβεια​

• Ανώτερη Διάκριση «Diamond» στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, 2014
• 4η θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό “Best Workplaces” 2013
• Χρυσό Βραβείο στα Environmental Awards για το πρόγραμμα Συμβο-λαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, 2018
• Χρυσό Βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards για τις καμπάνιες προώθησης Υπεύθυνης Κατανάλωσης Αλκοόλ, 2016
• Χρυσό Βραβείο για την προώθηση Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία Ομίλου HEINEKEN, 2015
• Χρυσό Βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards για το πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, 2019
• Χρυσό Βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards για το πρόγραμμα Drop the C, 2019

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.