2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

about

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος συμπληρώνουμε φέτος 80 χρόνια ιστορικής διαδρομής και δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων.
Γιορτάζουμε 80 χρόνια αφιερωμένα σε όλους τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους που μας οδήγησαν στην κορυφή: τους πελάτες μας που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται καθημερινά, τους προμηθευτές μας που με μεράκι προσφέρουν τα πιο εκλεκτά τους προϊόντα, την ελληνική κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε και αναπτυσσόμαστε για να δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για όλους και, φυσικά, την οικογένειά μας που μεγαλώνει και σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους. 


Από το πρώτο κατάστημα του Γεράσιμου Βασιλόπουλου στην οδό Βουλής, έως τα 460 καταστήματά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εδώ και 8 δεκαετίες συνεχίζουμε την απρόσκοπτη ανάπτυξή μας υλοποιώντας το όραμα και τις πρωτοποριακές στρατηγικές μας επιλογές με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον.

 

Εταιρική μας κουλτούρα και φιλοσοφία: Η Διαρκής Ανάπτυξη – Επένδυση Ανθρώπινου Δυναμικού
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, στόχος είναι να αναπτύξουμε μια ισχυρή κουλτούρα που ενθαρρύνει την καινοτομία, την προσφορά, τη συνεχή μάθηση και τη συνεργασία. Παράλληλα, υποστηρίζουμε την ύπαρξη ίσων ευκαιριών καριέρας ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ενισχύοντας τη διαφορετικότητα και αξιοποιώντας τις μοναδικές δεξιότητες που φέρνει καθένας από τους συνεργάτες μας στον εργασιακό χώρο. Έτσι, εστιάζουμε στην προσέλκυση-πρόσληψη υποψηφίων εφαρμόζοντας σύγχρονες και αντικειμενικές μεθόδους και επενδύουμε κάθε χρόνο σε νέα στελέχη με προοπτικές εξέλιξης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον Όμιλο, υλοποιώντας management trainee προγράμματα.

Προσφέρουμε δυνατότητες ανάπτυξης, αξιοποιώντας την εσωτερική αγορά εργασίας στην κάλυψη θέσεων (internal job posting), δημιουργώντας εσωτερικά προγράμματα εμπλουτισμού δεξιοτήτων, διαμορφώνοντας πλάνα επαγγελματικής ανάπτυξης (career planning) και υλοποιώντας στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε αίθουσα, on the job training και e-learning. 


Αξιοποιούμε την ετήσια έρευνα δέσμευσης συνεργατών ως μέσο αξιολόγησης της εταιρίας, προκειμένου να αποτυπωθεί η ικανοποίησή τους στον τρόπο που βιώνουν τις εταιρικές αξίες καθημερινά και ο βαθμός δέσμευσής τους στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων.

 

Δυνατότητες καριέρας
Παρέχουμε στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους δυνατότητες σταδιοδρομίας στις Κεντρικές Διευθύνσεις (Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων, Αγορές, Logistics, Διεύθυνση Ανάπτυξης & Τεχνικής Υποστήριξης, Marketing & Στρατηγικής, Οικονομική, Ανθρώπινοι Πόροι, Πληροφορική, Εσωτερικός Έλεγχος, Νομική Υπηρεσία) και στον χώρο των καταστημάτων, ως εκπαιδευόμενα στελέχη (Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Προϊστάμενοι τμημάτων).


Στην ΑΒ Βασιλό­πουλος, οι άνθρωποί μας είναι η οικογέ­νειά μας. Εκείνοι που με χαρά και μεράκι, θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο. Και είναι σημαντικό μέλημά μας να φροντίζου­με την οικογένειά μας και να τη βλέπουμε να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Γιατί αυτή η μεγάλη διαδρομή των 80 χρόνων δεν θα είχε γίνει χωρίς τη δική τους σύμπραξη.

 

Αποστολή βιογραφικών: www.abcareers.gr

info

Αντικειμενο​

Super Markets

Χρονολογια εναρξης​

1939

Αριθμος εργαζομενων

14.132 εργαζόμενοι (31/12/2018)

Βραβεια​

National winner στα European Business Awards για το πρόγραμμα Τρόφιμα Αγάπης

 

ITQI / Βραβεία ανώτερης γεύσης για προϊόντα που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη» και «ΑΒ Επιλογή»

 

Self-Service Excellence Awards
• Βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) | Άνθρωπος για τη συνεισφορά της ΑΒ στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη
• Βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) | Περιβάλλον για το λεωφορείο της ανακύκλωσης

 

Retail Business Awards
• 4 βραβεία για τις κατηγορίες
“Franchisor of the Year”, “Social Media Retail Strategy”, “CSR Retail Strategy” και “OMNI retailer”
• Τιμητικό Βραβείο για τα 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.