2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ

about

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι μία διεθνής εταιρία δομικών υλικών, με μακροχρόνια δέσμευση να υπηρετεί τις πιο θεμελιώδεις ανάγκες της κοινωνίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιώσιμη ανάπτυξη, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Ο ΤΙΤΑΝ ιδρύθηκε το 1902, στην Ελλάδα και έχει αναπτυχθεί σε μία διεθνή εταιρία με παρουσία σε 14 χώρες ενώ διαθέτει εργοστάσια τσιμέντου σε 10 από αυτές.

Είμαστε μεταξύ των πρώτων 500 που υπέγραψαν το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UNGC), και αποτελούμε ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΕΚΕ (CSR Europe), του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Συμβουλίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (WBCSD) και της Παγκόσμιας Ένωσης Τσιμέντου και Σκυροδέματος (GCCA).

 

Δημιουργία αξίας για όλους
Σε όλη τη διάρκεια της πορείας 117 ετών, αξιοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις, πόρους και συνεργασίες για να δημιουργήσουμε αξία μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, που εξυπηρετούν την ανάγκη για ασφαλή, ανθεκτικά, προσιτά και βιώσιμα έργα στέγασης και υποδομών.

Εστιάζουμε όχι μόνο στο τι κάνουμε, αλλά και στο πώς το κάνουμε, διασφαλίζοντας την ουσιαστική συμβολή μας προς όλους τους συμ-μετόχους στη βάση των τριών πυλώνων της βιώσιμης ανάπτυξης: τον περιβαλλοντικό, τον κοινωνικό και τον οικονομικό.

Ευθυγραμμιζόμαστε με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (UN SDGs), συμπράττουμε με διεθνείς εταίρους και αναπτύσσουμε συνεργασίες με βασικούς συμ-μετόχους σε τοπικό επίπεδο για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων και την καθιέρωση υψηλότερων βιομηχανικών προτύπων.

 

Δημιουργία αξίας για τους νέους
Στον Τιτάνα, πιστεύουμε στη δύναμη των νέων, στην ανανεωτική σκέψη και τη διάθεσή τους για αλλαγή. Βρισκόμαστε δίπλα τους, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες τους και γινόμαστε αρωγός στην πραγματοποίηση των επιδιώξεων τους, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία για την προσωπική τους εξέλιξη αλλά και την ανάπτυξη και την τελειοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους.

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, είναι μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που υπέγραψαν το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία (European Pact for Youth), την αμοιβαία δέσμευση μεταξύ της Ε.Ε. και της επιχειρηματικής κοινότητας που στοχεύει στην ενίσχυση της δυνατότητας απασχόλησης των νέων.

Στην Ελλάδα, εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και υλοποιούμε σειρά προγραμμάτων και δράσεων που θέτουν τα θεμέλια διευρυμένων γνώσεων, συμβάλλουν στη διαμόρφωση στόχων και επιλογή επαγγελματικής κατεύθυνσης και παρέχουν στους νέους τη δυνατότητα πολύτιμης εργασιακής εμπειρίας.

info

Αντικειμενο​

Παραγωγή και διανομή τσιμέντου

Χρονολογια εναρξης​

1902

Αριθμος εργαζομενων

5.432 (2017)

Βραβεια​

Follow us

Contact us

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.