Δελτίο Τύπου Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

Home / Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018 / Δελτίο Τύπου Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

 

cd_thess_logo-01

Δελτίο Τύπου

Πάνω από 1.800 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

30 & 31 Μαρτίου 2018 |ΔΕΘ – Helexpo

 

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του CareerBuilder, διοργάνωσε τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο event για την εργασία. Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με σκοπό να ενισχύσει την απασχόληση, το kariera.gr έδωσε σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα:

 

 

  • Να περιηγηθούν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να περάσουν από προσωπικές συνεντεύξεις.

 

  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι τους κατατόπισαν δωρεάν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

Το kariera.gr, ως συνοδοιπόρος της νέας γενιάς με μια σειρά υπηρεσιών όπως Οδηγός Καριέρας, Careerguide.grCoding School κ.α. και με παρακαταθήκη τη διεξαγωγή της πιο μεγάλης και σημαντικής εργασιακής έρευνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, «Καριέρα και Γενιά Υ» που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος ενισχύει ακόμη περισσότερο φέτος τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αγοράς εργασίας με τους νέους. Το kariera.gr θεωρεί υποχρέωσή του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων και υπόσχεται να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του ώστε να «Ενισχύει την απασχόληση».

 

Περισσότερες πληροφορίες: marketing@kariera.gr

Image Gallery:

 

Διοργάνωση:

Υπό την Αιγίδα:

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: