Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

Home / Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2018

Ενημερώσου για Trainee Programs
Δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού
Πραγματοποίησε συνεντεύξεις εργασίας
Γνώρισε επαγγελματίες της αγοράς και δικτυώσου

Tο δύσκολο μέρος στο πώς ξεκινάς συνεντεύξεις για δουλειά είναι ακριβώς αυτό.
Το πώς ξεκινάς.

Αυτή τη χρονιά, οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους και δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να κάνουν το καλύτερο πρώτο ξεκίνημα στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Παγκρεατικός διαβήτης. Γενικά αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Διαβάστε περισσότερα: gulickhhc.com/drugs/erectile-dysfunction/kamagra.htm

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, γίνεται για 2 ημέρες το Hot Spot για την Απασχόληση και φιλοξενεί τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης. Αναζητώντας πάντα τα καλύτερα παραδείγματα εταιρειών που εμπνέουν και προσφέρουν ένα σωστό περιβάλλον εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης, οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης απευθύνονται σε όλους τους οργανισμούς που συνεχίζουν να καινοτομούν και να επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στους υπάρχοντες και μελλοντικούς εργαζόμενούς τους.
Το kariera.gr προσπαθώντας να ενισχύει συνεχώς το “οικοσύστημα” της εργασίας στην Ελλάδα, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλους στις Ημέρες Καριέρας (με απαραίτητη την ηλεκτρονική εγγραφή). Το διήμερο περιλαμβάνει συνεντεύξεις εργασίας και ενημέρωση για graduate trainee programs. Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού από υπεύθυνους επιλογής προσωπικού.

Ώρες
10:00 Έναρξη έκθεσης
18:00 Λήξη της έκθεσης
Τι είναι:

Το kariera.gr διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης στις 30 και 31 Μαρτίου 2018 στη ΔΕΘ Helexpo – Περίπτερο 14.
Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι Ημέρες Καριέρας είναι μια προσπάθεια του kariera.gr ώστε να ενισχύσει την απασχόληση και να σε φέρει κοντά σε εταιρείες που προσλαμβάνουν αλλά και στους μελλοντικούς σου εργοδότες. Πιστεύουμε πως για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους όσους αναζητούν εργασία οφείλουμε να τους μεταφέρουμε γνώση και εμπειρία ώστε να δρουν ακόμη πιο ενεργά!

Έλα στη φετινή συνάντηση των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης για να
γνωρίσεις και να συζητήσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εάν είστε εργοδότης και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις Ημέρες Καριέρας πατήστε εδώ

Πως να προετοιμαστείς για τις Ημέρες Καριέρας

Αξιοποίησε πλήρως την επίσκεψή σου στο διήμερο των Ημερών Καριέρας! Αφιέρωσε λίγα λεπτά για να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές!

Δωρεάν Εγγραφή
Χώρος

Οι Ημέρες Καριέρας 2018 θα διεξαχθούν στις 30 και 31 Μαρτίου στη ΔΕΘ Helexpo – Περίπτερο 14.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονικής είναι δωρεάν, είναι όμως απαραίτητη η εγγραφή σας.

Πρόσβαση:
Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΕΣΚΘ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Εγνατία 154.

Ώρες διεξαγωγής: 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Είπαν για εμάς

Εξαιρετική ευκαιρία εύρεσης ανθρώπων που μπορούν να στελεχώσουν την εταιρία μας.ΠΛΑΙΣΙΟ

H οργάνωση η τάξη και η αφοσίωση σας μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους! Ευχαριστούμε θερμά!ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Οι Ημέρες Καριέρας είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός που παρέχει τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με εταιρείες και να συναντήσουν αξιόλογα στελέχη της αγοράς. Το γεγονός ότι πέρασα από πολλές mini-συνεντεύξεις στις «Ημέρες Καριέρας», από μεγάλες επιχειρήσεις, μέσα σε μια μέρα, συνετέλεσε στο να αντιμετωπίσω το μεγαλύτερο άγχος μου όσον αφορά στην αναζήτηση εργασίας, την συνέντευξη. Η εμπειρία αυτή, σε συνδυασμό με τα παράλληλα σεμινάρια που έλαβαν χώρα εκεί και συμμετείχα, καθώς και τον «Οδηγό Καριέρας», συμπλήρωσαν τις γνώσεις μου, για να ολοκληρώσω την επαγγελματική μου εικόνα και να πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχουςΈλενα Μ.,
Digital Marketing Specialist
TRK Coffee & Beverages
Η πρώτη μου εμπειρία με τις Ημέρες Καριέρας και τα ανοιχτά σεμινάρια που διεξάγονται σε αυτές, ήταν το 2014. Η συμμετοχή μου αυτή, με ωφέλησε τόσο στις επαγγελματικές ευκαιρίες που προέκυψαν, όσο και στη δικτύωσή μου με στελέχη-κλειδιά. Όντας προκατειλημμένος, θεωρούσα ότι τα στελέχη των εταιρειών που βρίσκονταν εκεί, ενδιαφέρονταν κυρίως να «εκμεταλλευτούν» την ανάγκη του κόσμου να εργαστεί.
Αντίθετα στη σκέψη μου, η ομάδα του Καριέρα με ενθάρρυνε να δω από άλλη γωνία τα πράγματα, να προωθήσω τον εαυτό μου καλύτερα, να ανανεώσω το βιογραφικό μου, να αναδείξω τις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητές μου, καθώς και πλευρές της προσωπικότητάς μου που ποτέ δεν πίστευα ότι είχα. Η εν λόγω εμπειρία, συμπληρώθηκε με τον Οδηγό Καριέρας, ένα ολοκληρωμένο manual συμβουλευτικής που μας δόθηκε κατά τη διάρκεια των Ημερών, δωρεάν. Σήμερα, εξαιτίας αυτής της προετοιμασίας και σημαντικής προσωπικής μου προσπάθειας, εργάζομαι σε εργοστάσιο φαρμακευτικής εταιρείας, ως BMS Operator. Παρά το γεγονός ότι πέτυχα τον στόχο μου, τα παραπάνω στάθηκαν κομβικό σημείο στην επαγγελματική μου πορεία και άλλαξαν σημαντικά τον τρόπο που σκέφτομαιΜιχάλης Β.,
Uni-Pharma Pharmaceutical Laboratories
Facilities Support,
BMS Operator
2013. Άνεργη και πολύ απογοητευμένη. Παρ’ ότι είχα αντίληψη της κατάστασης της αγοράς, παράλληλα θεωρούσα ότι δεν κατάφερνα να αξιοποιήσω ευκαιρίες που προέκυπταν. Κάτι έκανα λάθος. Πριν συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι δεν θα βρω ποτέ μια δουλειά που να με κάνει ευτυχισμένη, πήγα στις Ημέρες Καριέρας. Δεν περίμενα να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι δραματικά, ήμουν όμως αποφασισμένη και διατεθειμένη να αλλάξω τις ενέργειές μου.
Μια «μεγάλη» γνωριμία, πολλές συμβουλές και «τροφή» για σκέψη. Έφυγα με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και «κληρονομιά» τον Οδηγό Καριέρας, συνειδητοποιώντας ότι η επιμονή κι η υπομονή είναι απαραίτητες αρετές, αλλά δεν αρκούν. Διάβασα, σκέφτηκα, άρχισα να εφαρμόζω όσα έμαθα και να αλλάζω… από τη στάση του σώματος και τη χειραψία μου, μέχρι το ένα λιγότερο bullet στο βιογραφικό μου.
Τρία χρόνια μετά, συνειδητοποιώ τί αποκόμισα – για όλα υπάρχει ο «σωστός», ο «λάθος» και ο «αδιάφορος» τρόπος. Κι εγώ, σίγουρα, μέχρι εκείνη τη μέρα, έκανα πολλά να μοιάζουν «αδιάφορα». Η μόνη χαμένη από αυτό, εγώ. Και θα συνέχιζα να είμαι, αν δεν παραδεχόμουν την πραγματικότητα, τί έκανα λάθος κι αν δεν ήμουν διατεθειμένη να αλλάξω.Σοφία Ζ.
BSc, Management Science & Technology
Bayer Hellas
Benefits Services
Συμβουλές

Βελτιστοποιήστε την επίσκεψή σας στην έκθεση! Αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές!

Χρησιμοποίησε θετικές λέξεις και φράσεις. Διατήρησε σταθερό και ήρεμο τον τόνο της φωνής σου. Απόφυγε τις απότομες εναλλαγές είτε λόγω έκπληξης, είτε λόγω αμηχανίας, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Επίλεξε μόνο εκείνες τις στιγμές που θέλεις να χρωματίσεις τον τόνο της φωνής σου προκειμένου να δώσεις έμφαση σε κάτι το οποίο θες να παρουσιάσεις ως σημαντικό, για παράδειγμα αν θες να δείξεις τον ενθουσιασμό σου ή το πάθος σου για κάτι συγκεκριμένο.

Κι όμως… Κι όμως… Γιατί τελικά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι όχι απαραίτητα οι μεγάλες πράξεις! Όταν έχετε, λοιπόν, εξαντλήσει όλες τις πιθανές ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Υπεύθυνο Στελέχωσης Προσωπικού να επιλέξει εσάς και μόνον εσάς από όλους τους υποψηφίους, ας φροντίσουμε κι αυτές να δούμε τί θα καταφέρουμε! Έρευνες μαρτυρούν ότι, παγκοσμίως, μόνο το 3% των υποψηφίων λαμβάνει κλήση για συνέντευξη, από όσους δηλώνουν υποψηφιότητα για μια θέση. Με ένα τέτοιο μικρό ποσοστό να «ζορίζει» τις πιθανότητές σας, θα χρειαστεί σίγουρα να βάλετε τα δυνατά σας. Πώς;

Αν το καλοσκεφτείτε, ο στόχος ενός movie trailer κι ενός βιογραφικού είναι ακριβώς ο ίδιος, με μόνη διαφορά το κοινό στο οποίο απευθύνονται, μιας και μεταφορικά το περιεχόμενο χρειάζεται να έχει τις ίδιες βάσεις. Το trailer μιας ταινίας στοχεύει να προσελκύσει τους δυνητικούς θεατές σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τους οδηγήσει ως τα καθίσματα ενός σινεμά. Ομοίως, το βιογραφικό ενός υποψηφίου, στοχεύει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του δικού του “κοινού” (αξιολογητές βιογραφικών, recruiters, ή δυνητικοί προϊστάμενοι και εργοδότες), ώστε να τους προτρέψει να καλέσουν τον υποψήφιο προς συνέντευξη.

Tο βιογραφικό σου σημείωμα είναι στην πραγματικότητα η κύρια πηγή που θα χρησιμοποιηθεί ώστε ο συνεντευξιαστής να σου απευθύνει ένα μεγάλο μέρος από τις ερωτήσεις που θα ήθελε να σου κάνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Είναι λοιπόν ιδιαίτερης σημασίας να είναι καλογραμμένο, τεκμηριωμένο και λογικά δομημένο. Η εμφάνισή του και ο τρόπος σύνταξής του είναι εξίσου κρίσιμος με την ουσία του, γι’ αυτό τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναδείς και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα, ως το μέσο που θα σου εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόσκληση για συνέντευξη.

Δωρεάν Εγγραφή

Διοργάνωση:

Υπό την Αιγίδα:

Χορηγοί Επικοινωνίας:


  

Προϊοντικός Χορηγος